Webbyt
E-Pood
Webbyt
Webbyt
Teenused
Webbyt
Uudised
Webbyt
Otsing
Webbyt
Ostukorv
Webbyt
Kontakt
Webbyt
 
Webbyt

Otsing
Webyt

Ostukorv  
E-Pood
Webyt
Webbyt
E-Pood
Webbyt
Hinnakirjad
Webbyt
Uudised
Webbyt
Kontakt
Webbyt
Tagasiside
Webbyt
Privaatsuspoliitika
Webbyt
Tarneajad lahtiseletatult
Webbyt
E-poe kasutustingimused
Webbyt
Maksekeskuse tingimused
Webbyt
SVEA järelmaksu tingimused

Juuli 2019
Tagasi  Edasi

Kasulikud lingid  
Web2 Delta Power Boats
Web2 Glomex
Web2 Kalale.ee
Web2 Mastervolt
Web2 Paat & Meremees
Web2 Raymarine
Web2 Tehnikamaailm
Web2 Walthein Kiirkaater

Privaatsuspoliitika

Webbyt
Sitemap Sisukaart   Print Prindi
Webbyt
 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebipoe www.internetipood.ee isikuandmete vastutav töötleja on NavSystems OÜ (registrikood: 12100770),
asukohaga Kõivu põik 4, Tallinn 12113, tel +372 60 80 248 ja e-kiri: info[@]internetipood.ee.
Vastutava töötleja kontaktandmed on: tel +372 50 88 768 ja e-kiri ivar[@]internetipood.ee

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
− kauba kohaletoimetamise aadress;
− pangakonto number;
− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
− klienditoe andmed.

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse turvalistes serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

KINNITAME, ET ME MITTE KUNAGI ÜHTEGI TURUNDUSTEADET EGA REKLAAMI EI SAADA, MEIL ON SOLIIDNE ETTEVÕTE!

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel: info[@]internetipood.ee Tel: +372 60 80 248.

Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).


Kõikide Internetipood.ee keskkonnast ostude sooritamisega seotud

küsimuse korral helistage numbrile: +372 508 8768.

 

Lugupidamisega,

Internetipood.ee meeskond.

 

Kajalood, kajaloed, kajaloodid, kajaloe, kajaloodi, kajaloode, kajaloodiks, kajaloena, kajaloeks, kajaloes, kajaloodide, kajaloele, kajaloodisi, kajaloodisid, kajaloodina, kajaloodile, kajaloodidele, kalakaiku, tutka-antenni, autopilotti, autopiloot,


Kehtiv valuuta on EUR ja kaupade hinnad sisaldavad Eesti käibemaksu 20%. Tasuda saab pangaülekandega, krediitkaardiga

(Visa, MasterCard), Eesti pangalinkidega (Swedbank, SEB, LHV Pank, Nordea, Danskebank, Krediidipank) ja SVEA järelmaksuga.

 
Webbyt.com
Free website - Webbyt